Dags för fönsterbyte i villa eller radhus?

Om du bor i en villa eller radhus finns det flera fördelar med att göra ett komplett fönsterbyte. Du får bland annat minskat drag vilket i sin tur leder till lägre uppvärmningskostnader. Det blir också lönsamt under en längre period eftersom det inte kräver lika stort underhåll. Vill du ha mer information om hur du går tillväga för ett fönsterbyte villa i Örebro så är du varmt välkommen att ta kontakt med oss via formuläret på hemsidan.

  • Ett fönsterbyte innebär lägre uppvärmningskostnader
  • Fönsterbyte villa blir mer lönsamt i längden

Hur går ett fönsterbyte i villa till?

Ett fönsterbyte i villa börjar med att en fönstermästare kommer hem till din bostad och mäter alla nuvarande fönster. Fönstermästaren kommer även ställa frågor om dina eventuella önskemål och behov. När det är gjort får du ett kostnadsförslag att förhålla dig till. Med den samlade informationen tillverkas fönster som är speciellt anpassade efter din villa. Samtidigt som de nya fönstren installeras byter fönstermästaren även ut bleck, lister och fönsterbänkar. Sedan genomförs en slutgiltig inspektion med dig som kund.

  • Få fönster anpassade efter dina önskemål
  • Arbetet är inte avslutat innan du som kund är nöjd

Vad är viktigt att tänka på vid ett fönsterbyte Örebro?

Det kan tyckas enkelt att byta fönster själv men det är inget som vi rekommenderar. Om du inte har kunskapen är det risk att isoleringen inte håller. Det blir alltså en motsatt effekt av att byta fönster. Det är alltså alltid bäst att låta en utbildad fackman göra jobbet. Glöm inte heller bort att du kan få ROT-avdrag för ett fönsterbyte i Örebro. Det går att göra avdrag på 30 % av arbetskostnaden upp till 50 000 kronor.

Fördelar med att byta fönster

Att byta fönster är ofta ett enklare arbete som tar max 1-2 två arbetsdagar att genomföra, oavsett om du bor i ett lite större radhus eller villa. Det spelar ingen roll om du bor i ett standardbyggt radhus eller en äldre villa, du gör både dig själv och miljön en tjänst. En annan fördel med nya fönster är att de är säkrare och svårare att öppna. Det är en viktig faktor för dig som har en familj med mindre barn. Vid frågor eller funderingar så kontakta oss via formuläret. Vi besvarar er snarast möjligt!